თიბისი სურსათის უვნებლობის საკითხებზე ტრენინგს გთავაზობთ

თიბისი ბიზნესი განაგრძობს ბიზნესის მხარდაჭერას და ამ მიზნით მორიგ საგანმანათლებლო ტრენინგს სთავაზობს მცირე და საშუალო ბიზნესის წარმომადგენლებს.

პარასკევს, 13 სექტემბერს 11:00 საათზე, ონლაინ შეხვედრის რეჟიმში, სურსათის უვნებლობისა და HACCP-ის სისტემის შესახებ ტრენინგს ჩაატარებს ინგა ცერცვაძე, Adjara Group-ის სურსათის უვნებლობის შიდა აუდიტორი.

2 საათიანი ონლაინ ტრენინგი მოიცავს შემდეგ საკითხებს:

· ზოგადი მოთხოვნები საკვები ობიექტის მიმართ

· HACCP-ის ისტორია

· წინასწარი მოსამზადებელი პროგრამები

· კარგი წარმოების პრაქტიკა

· კარგი ჰიგიენის პრაქტიკა

· საკვებით მოწამვლა

· საკვებთან დაკავშირებული საფრთხეები

· ალერგენები

· ჯვარედინი დაბინძურება

· 5 გასაღების პრინციპი უვნებელი სურსათის წარმოებისთვის

· რისკების კონტროლი სამზარეულოში

· HACCP-ის 12 საფეხური

· HACCP-ის სისტემის უპირატესობის დადგენა

შეხვედრაზე დასწრების მსურველებმა, გთხოვთ, გაიარეთ რეგისტრაცია:

სარეგისტრაციო ფორმა (google.com)