Tasteatlas-ის მსოფლიოს საუკეთესო სუბპროდუქტების კერძების რეიტინგში კუჭმაჭი მე-12 ადგილზე მოხვდა და 4.2 ვარსკვლავი დაიმსახურა.
კულინარიული გზამკვლევი კუჭმაჭის შესახებ წერს, რომ ის თირკმელებით, ღვიძლით, ფილტვებით, ელენთით და ქათმის, ღორისა და საქონლის ხორცით მზადდება. მას კმაზავენ კარაქთან, ხახვთან, ნიორთან და სანელებლებთან ერთად. კერძს ჩვეულებრივ ცხლად მიირთმევენ და ზემოდან ბროწეულის მარცვლებით აფორმებენ.
რაც შეეხება საუკეთესო სუბპროდუქტების (არაძირითადი პროდუქტები, რომლებიც მიიღება დაკლული საქონლის პირველადი დამუშავების დროს (შიგნეულობა, ტვინი, ენა, ფეხები და სხვ.) კერძების 50-ეულს, შემდეგია:
