“პურის წარმოების ტექნოლოგიის კურსი ხელმისაწვდომი 6 თვეში იქნება” – კომპანია “გემოვანი პური – მზეთამზე”

კომპანია “გემოვანი პური – მზეთამზე” პურის წარმოების ტექნოლოგიის კურსს უახლოეს 6 თვეში დაიწყებს, – ამის შესახებ BM.GE-ს კომპანიის დამფუძნებელმა, ირაკლი ჩავლეიშვილმა განაცხადა.
“მზეთამზეს” პური ბაზარზე 2015 წლიდან გამოჩნდა და კომპანია “გემოვანი” საკუთარი ტექნოლოგიით დამზადებულ პირველადი მოხმარების პროდუქტს სხვადასხვა ქსელურ მარკეტებში ყიდდა. მიმდინარე წელს, წარმოების ზრდისა და მასშტაბების გაფართოების მიზნით, კომპანიამ სხვა პურის მწარმოებლები დაიპარტნიორა და “მზეთამზეს” სტანდარტითა და ტექნოლოგიით პურის წარმოებას ჯერ თბილისში და უახლოეს მომავალში ქუთაისში დაიწყებს.

ასევე დაგაინტერესებთ

„აქტიურად ვმუშაობთ, რათა საქართველოს ავიაბაზარი დივერსიფიცირებული იყოს და ყველა მიმართულებით გვქონდეს როგორც ავიარეისები, ასევე ტურისტების მოზიდვის შესაძლებლობა“ – თამარ იოსელიანი

მიხეილ სარჯველაძემ და ირაკლი ლექვინაძემ, დაინტერესებულ პირებთან და სფეროს წარმომადგენლებთან ერთად, ჯანდაცვის სექტორში კონკურენციისა და მომხმარებელთა უფლებების დაცვის მიმდინარე პრაქტიკა და გამოწვევები განიხილეს