მულტიფუნქციური ღვინის ჰაბი – „საძველე“, რომელიც თბილისის ისტორიულ ღვინის ლოკაციაზე, ნომერ #1 ღვინის ქარხანაში ზაფხულში გაიხსნა აქტივობის 20%-მდე კლებას განიცდის. ამის შესახებ კომპანიის დირექტორმა გიორგი სამანიშვილმა ისაუბრა.

მულტიფუნქციური ღვინის ჰაბი – „საძველე“, რომელიც თბილისის ისტორიულ ღვინის ლოკაციაზე, ნომერ #1 ღვინის ქარხანაში ზაფხულში გაიხსნა აქტივობის 20%-მდე კლებას განიცდის. ამის შესახებ კომპანიის დირექტორმა გიორგი სამანიშვილმა ისაუბრა.