სკოლის საკვები განსხვავებულია ყველა ქვეყნისთვის. წარმოგიდგენთ მსოფლიოს სხვადასხვა სკოლაში მომზადებულ კერძებს.
ინდოეთი
სკოლა: Bangalore
(ბრინჯი და როზოგოლა)
იაპონია
დაწყებითი სკოლა
(რძე, წვნიანი, პური და მწნილი)
ირანი
სახლში გაკეთებული საკვები
(ბრინჯი, პომიდორი, ცხვრის ქაბაბი)
სამხრეთ კორეა
(სეზამის ფოთლები, კიმჩი, დოენჯანგი, სოიოს პასტა)
გვატემალა
სკოლა: ჯალაპაში.
(ტორტილა, მოხარშული კვერცხი, პომიდორი და ხილის წვენი)
აშშ
ტეხასის სკოლა
(თურქული სალათი, პიურე, ატმის ჩაი)
ფინეთი
დამამთავრებელი კლასები
(სალათი, ქათმის პუტინგი, ლობიო, სტაფილო და რძე)
შვედეთი
(სალათა, ხლებცი, მოხარშული კარტოფილი, ლიმონათი)
თურქეთი
სახლში გაკეთებული საკვები
(ჭვავის პური, ნიგოზი, ხილი და კეფირი)
ტაილანდი
(ღორის კერძი, ბრინჯი და ბუჩქნარი ბანანის ფოთლებში)
ჩინეთი
გერმანული სკოლა შანხაიში
(შემწვარი კარტოფილი, სოსისი, სტაფილოს სალათი და პუდინგი)
ინგლისი
სკოლა: Gurgaon
(სოსისი, ლობია, კვერცხი, პეჩენია)
საფრანგეთი
სკოლა: Pays de la Loire
(თევზი, ისპანახი, კარტოფილი, სალათი, ყველი და პური)
აშშ
ფრანგული სკოლა ამერიკაში
(ძროხისა და ბულგარულის კერძი, ანანასი)
კომენტარები