ევა ორეგონი ამერიკელი ფოტოგრაფია,რომელიც პოპულარული გახდა , თავისი კულინარიული ბლოგით ,რომელსაც ჰქვია,,თავგადასავალი სამზარეულოში”. ის ულამაზას სურათებს აქვეყნებს და ამასთან ერთად საუცხოო რეცეპტებსაც გვთავაზობს .
ლაზანია
ინგრედიენტები:
- ერთი სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი
- ერთიცალი საშუალო ,ტკბილი ხახვი წვრილად დაჭრილი
- 4 კბილი ნიორი, დანამცეცებული
- 24 უნცია მთლიანი რიკოტა
- 16 უნცია ხაჭო
- 1 ჭიქა გახეხილი პარმეზანი
- 1 ათქვეფილი კვერცხი
- 1 ჭიკა დაჭრილი რეჰანი , ასევე 1/4 ჭიკა მთლიანი რეჰანის ფოთლები
- 1 ჩაის კოვზი მშრალი ქონდარის ფოთლები
- 1 ჩაის კოვზი კამა
- 1/2 ჩაის კოვზი მარილი
- 1/4 ჩაის კოვზი შავი პილპილი
- 12 ლაზანიას ფირფიტები
- (3) 23 უნცია Bertolli® -ის ტკბილი წიწაკის და პორტაბელო სოკოს სოუზი
- 6 საშუალო წითელი წიწაკა , წიწაკა გავასუფთავოთ თესლებისაგან ,
რომ წიწაკა არ იყოს მწარე. ნახევარი დავჭრათ ვერტიკალურად , - 1/4- კი სქლად დავჭრათ .
- 2 საშუალო პომიდორი თხლად დაჭრილი
- 1 ჭიქა ალუბლის პომიდორი
- 8 უნცია burrata
- 6 უნცია ალუბლის ზომის ახალი მოცარარელა (ciliegine)
კომენტარები